Canal de seguretat ciutadana via WhatsApp

Avui dia, quasi tothom, de qualsevol edat, té un mòbil amb WhatsApp. Tot i que difonem informació d’interès del poble per Facebook, Twitter, Instagram i Telegram, encara no arribem a tothom. Recentment, durant l’episodi dels aiguats, el WhatsApp va ajudar molt.

Per arribar a moltíssima més gent en cas d’una emergència o amenaça de seguretat ciutadana, hem decidit implantar un canal de missatges unidireccional. D’aquesta manera, en cas de necessitat, l’ajuntament podrà enviar avisos o informació a molta gent de cop i tu ho rebràs directament al WhatsApp del teu mòbil. Fàcil, no?

Instruccions:

1. Desa el número 606 71 03 55 als teus contactes i posa-li el nom CANAL SEGURETAT CIUTADANA D’ANGLÈS.

2. Envia la sol·licitud. Tens dues opcions per a fer-ho:

opció a) Envia un missatge de text com el següent: “sol·licito rebre informació del canal de seguretat ciutadana i autoritzo a l’ajuntament a enviar-me missatges a aquest número de mòbil“,

opció b) Clica el següent botó des del teu mòbil (o des del WhatsApp-Web) Canal de WhatsApp per Emergències d'Anglès i et trobaràs un missatge a punt per enviar. Només caldrà que premis el botó i esperar la resposta.

4. El mateix dia o com a molt tard l’endemà, l’ajuntament et respondrà indicant-te que has estat afegit a la llista de difusió i et recordarà que sobretot guardis el número als teus contactes del mòbil. També t’informarà sobre com es tracten les teves dades segons la LOPD.

A partir d’aquí, des d’aquest número l’ajuntament t’informarà només de temes importants relacionats amb la seguretat o emergències.

Si us plau, no ho utilitzis com a telèfon per preguntar dubtes ja que no és aquesta la seva funció. Tampoc és un canal per xatejar ni per preguntar temes que habitualment preguntaries trucant a l’ajuntament. Tingues present que només és un número del qual rebràs alertes o avisos importants.

Recorda que per comunicar incidències a la via pública hi ha el portal som.angles.cat o els canals habituals (telèfon, email dels regidors, recepció de l’ajuntament…).