Exposició “Els Colors de Girona” d’en Jordi Gamell Balaguer

Exposició Els Colors de GironaDel 2 al 18 de setembre 2016, coincidint amb l’inici de les Gales 2016, tindrem el plaer de comptar amb una exposició de fotografies de l’anglesenc Jordi Gamell Balaguer.

«Els colors de Girona» és una exposició que gira a l’entorn de dos elements essencials que es van repetint: el paisatge de les comarques gironines i el color, que destaca de manera evident en cada fotografia.

La mostra es compon d’un conjunt d’imatges a través de les quals l’anglesenc Jordi Gamell experimenta amb el procediment tècnic de la fotografia i el porta fins a l’extrem. El resultat són unes peces en què la saturació del color evoca pura passió. Per fer-ho, Gamell explica que s’ha centrat a «mostrar els colors de la vida», aquells que donen sentit a la seva manera de veure el món i que ell mateix ha sabut passar pel sedàs de la seva càmera fotogràfica amb professionalitat i encert. El resultat són uns paisatges únics i uns colors fotografiats amb una mica especial perquè cada espectador els reinterpreti i visqui a la seva manera.

«Els colors de Girona» forma part del projecte d’Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona gràcies a l’acord de col·laboració existent entre la Diputació i la Casa de Cultura les Bernardes.

Acte inaugural: Divendres 2 de setembre a les 20 hs

Lloc: Biblioteca Joaquim Bauxell d’Anglès, c.Indústria 6

Horaris de visita de l’exposició:

del 3 al 18 de setembre:
Dilluns i dimarts de 16 a 20,
Dimecres de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20,
Dijous i Divendres de 16 a 20,
Dissabte de 9.30 a 13.30