Neix el portal Selvacultura

EWeb Selva Cultura2l Consell Comarcal de la Selva llança SelvaCultura, el nou portal cultural per a la difusió i promoció d’esdeveniments de la comarca.

Aquesta nova plataforma web neix amb l’objectiu d’agrupar, en un sol clic, les activitats culturals que es porten a terme a la comarca. Amb el nou portal es volen promocionar i donar a conèixer els esdeveniments teatrals, musicals, de dansa, exposicions, festivals, circ, etc., de la Selva.

La voluntat del nou portal, SelvaCultura, és recollir i difondre les activitats culturals professionals organitzades per entitats públiques o privades que es portin a terme dins el territori de la Selva. Tot i així, l’abast del portal va més enllà, i pretén fomentar i impulsar el consum cultural a la comarca més enllà dels seus límits territorials. Per tant, doncs, el nou web té la finalitat d’atraure tant al públic de la Selva com d’altres comarques catalanes.

El contingut que es troba al nou web de SelvaCultura gira entorn de les arts escèniques i visuals i la música a la comarca. Així doncs, és una agenda cultural que serveix com a recull de totes les activitats d’aquest tipus organitzades a cadascun dels municipis que formen la Selva.

A més, a SelvaCultura també s’hi publiquen notícies rellevants que girin entorn l’activitat cultural de la Selva. També disposa d’un mapa interactiu de municipis que facilita a l’usuari conèixer els esdeveniments dels diferents municipis selvatans.

L’adreça del nou portal és: www.selvacultura.cat