Neix l’associació Amics de la Biblioteca Joaquim Bauxell

L’Associació Amics de la Biblioteca es donarà a conèixer aquest divendres, 8 d’octubre, coincidint amb la projecció del film Les dues nits d’ahir de Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena a la Sala de l’1 d’octubre (La Burés) de la població. Una pel·lícula inclosa dins el Cicle Gaudí, el circuit estable de cinema català.

L’objectiu de la nova associació és promocionar la lectura, l’estudi, el debat i la celebració d’actes culturals i potenciar-ne la Biblioteca Joaquim Bauxell com espai de difusió. Amb aquesta intenció, presenta un complet programa d’activitats culturals que van des de l’organització de sortides literàries o teatrals fins a la programació d’espectacles d’arts escèniques professionals relacionades amb la cultura i el patrimoni local.

L’entitat està formada per un grup impulsor d’usuaris de la mateixa biblioteca, que ha decidit associar-se l’any que se celebra el centenari del naixement del poeta anglesenc Joaquim Bauxell que dona nom a l’equipament. Els seus membres treballen conjuntament amb la Biblioteca amb el suport de l’Ajuntament del municipi. Per tal d’obrir la proposta a la població, els pròxims dies totes les persones interessades a formar-ne part s’hi podran inscriure mitjançant una butlleta que trobaran a la Biblioteca.

AGENDA D’ACTIVITATS DE TARDOR

CINEMA

8 d’octubre de 2021 
20.00 h. Sala de l’1 d’octubre  – La Burés. Projecció del film Les dues nits d’ahir de Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena. Un projecte de Cicle Gaudí 

26 de novembre de 2021
20.00 h. Sala de l’1 d’octubre – La Burés. Projecció del film Donde caben dos de Paco Caballero. Un projecte de Cicle Gaudí 

17 de desembre de 2021
20.00 h. Sala de l’1 d’octubre – La Burés. Film pendent de confirmació. Un projecte de Cicle Gaudí 

TEATRE 

7 de novembre de 2021 
18.00 h. Sala de l’1 d’octubre – La Burés. El silenci dels telers d’Assumpta Montellà amb direcció de Ferran Utzet i dramatúrgia d’Anna Maria Ricart.

EXCURSIONS I VISITES

Cicle Víctor Català 
Club de lectura especialitzat en teatre, sortida a veure la funció de La Víctor C. de Carme Portaceli al Teatre Nacional de Catalunya i, posteriorment, sortida a fer la ruta literària guiada de Víctor Català a l’Escala.

Més informació: Maria Noguer 696606594