Obres zona Can Selga

Tal i com es va informar en el Ban d’Alcaldia d’11 d’abril de 2016, us recordem que a partir de demà, i durant tres setmanes, es portaran a terme diferents obres al voltant de Can Selga. Les obres afectaran tant el tram de carrer de la plaça de la Rutlla com el primer tram de pujada del carrer Escoles.

La màxima prioritat ha estat entorpir durant el menor temps possible la circulació de la zona i per aquest motiu s’ha esperat a poder fer totes les actuacions a la vegada.

En el plànol adjunt us indiquem les afectacions: Per la plaça de la Rutlla només hi circularan els vehicles que vagin direcció al barri de Can Serra. Els vehicles que vinguin del carrer Verneda no podran sortir en direcció al Carrer Indústria ni direcció Carretera de Santa Coloma. Finalment, el carrer Escoles només serà de pujada des de la plaça de la Rutlla fins a la bifurcació amb l’Avinguda Floricel.

Esperem que les obres es desenvolupin en el menor temps possible i que el resultat permeti millorar la problemàtica que aquesta zona arrossega des de fa temps.

carrers_tallats