Servei d’Aigües – Aqualia

Nom del servei: Servei Municipal d’Aigües d’Anglès – AQUALIA

Regidoria responsable: Obres i Serveis

Àrea responsable: Obres i Serveis

Forma de gestió: Concessió

DADES DE CONTACTE / COM ACCEDIR AL SERVEI

C/Avall 27

Tel. 972 42 12 32

QUÈ FEM?

Coordinació amb l’empresa Aqualia, concessionària del subministrament d’aigua potable, clavegueram i tractament d’aigües residuals.

QUÈ OFERIM?

  • Gestió i manteniment dels pous i bassa de captació d’aigua, Potabilització, Bombaments, Xarxa de distribució i Sistema de telecontrol
  • Altes, baixes, escomeses, domiciliació, lectures i canvis de titularitat
  • Gestió d’avaries i avisos
  • Gestió de la qualitat
  • Anàlisi de l’aigua. Per consultar les analítiques fetes clica al següent enllaç ⇒ https://som.angles.cat/control-aigua-potable

Tipus d’analítiques que es realitzen:

1 . Anàlisis de control. A la sortida de l’ETAP o dipòsit de capçalera; a la sortida dels dipòsits de regulació i/o de distribució i en la xarxa de distribució.

2 . Anàlisis completes. Igual que en les anàlisis de control, es realitzen les anàlisis completes establerts per la legislació.

3 . Anàlisi en l’aixeta del consumidor. No es realitzen les anàlisis en aixeta de consumidor perquè l’Ajuntament ho té encomanat a DipSalut.

4 . Anàlisi de l’aigua bruta. Anàlisi de l’aigua bruta previ al seu tractament amb la finalitat de caracteritzar l’aigua de forma adequada per a optimitzar el tractament.

5 . Determinacions addicionals. El laboratori realitza assajos no reglamentaris, però d’interès, com són la determinació de certs compostos capaços de donar olor i sabor a l’aigua, determinacions de microcontaminants no regulats, etc.

6 . Anàlisis organolèptics. Són assajos realitzats “in situ” en els quals es determinen les característiques organolèptiques de l’aigua, segons estableix la reglamentació.

A QUI ENS ADRECEM?

A tota la població.

MÉS INFORMACIÓ i TARIFES
A la web del Servei Municipal d’Aigües d’Anglès – AQUALIA, hi trobareu tota la informació sobre el servei, el cicle integral de l’aigua, informació sobre tarifes i gestions i qualitat de l’aigua.

A més, podreu accedir a l’oficina virtual, que permet fer els tràmits que es farien a l’oficina evitant desplaçaments, i descarregar-se l’aplicació per a telèfons mòbils i tauletes

http://www.aqualia.com/ca/web/aqualia-anglesAqualia Anglès