Anglès s’adhereix a la campanya solidària promoguda per l’ACM en favor de la Marató de TV3

L’Ajuntament d’Anglès s’hi adhereix penjant cartells a totes les cartelleres municipals, al butlletí municipal i fent difusió a les xarxes socials. #TocaATothomACM

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha posat en marxa una campanya publicitària per sensibilitzar, promoure i conscienciar sobre l’ús responsable de la mascareta i la necessitat de respectar les mesures sanitàries i de protecció. La iniciativa, que porta per eslògan ‘Fes que destaqui’, pretén implicar els ajuntaments i ens locals catalans per tal de conscienciar a la ciutadania que portar posada la mascareta en espais públics és fonamental per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19.

A més, la campanya té un segon objectiu que és col·laborar amb la Marató de TV3 d’aquest 2020 que destinarà els diners recollits a la lluita contra la Covid-19. Així, per cada ens local que se sumi a la campanya, l’ACM afegirà 50 euros a la donació global que realitzarà a la Marató d’enguany. D’aquesta manera, la implicació dels ajuntaments no només servirà per fomentar les mesures preventives i sanitàries entre la ciutadania, sinó també per fer una donació econòmica conjunta del municipalisme català a través de l’Associació.