Canal via WhatsApp per rebre informació de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Emergències

Avui dia, quasi tothom, de qualsevol edat, té un mòbil amb WhatsApp. Tot i que difonem informació d’interès del poble per Facebook, Twitter, Instagram i Telegram, encara no arribem a tothom. Recentment, durant l’episodi dels aiguats, el WhatsApp va ajudar molt.

Per arribar a moltíssima més gent en cas d’una emergència o amenaça de seguretat ciutadana, hem decidit implantar un canal de missatges unidireccional. D’aquesta manera, en cas de necessitat, l’ajuntament podrà enviar avisos o informació a molta gent de cop i tu ho rebràs directament al WhatsApp del teu mòbil. Fàcil, no?

Instruccions:

  1. Clica el següent enllaç: Canal de WhatsApp per Emergències d'Anglès
  2. Prem el botó per enviar el missatge sol·licitant ser informat i autoritzant l’ajuntament a enviar-te missatges. L’ajuntament et respondrà indicant-te que guardis el número als teus contactes i t’informarà de com es tracten les teves dades. De fet, no cal que en cap moment ens diguis el teu nom ni cap altra dada que no sigui el teu telèfon.
  3. Desa el número 606 71 03 55 als teus contactes i posa-li el nom CANAL WHATSAPP SEGURETAT CIUTADANA D’ANGLÈS.

A partir d’aquí, l’ajuntament t’informarà només de temes importants relacionats amb la seguretat o emergències

Recorda que per comunicar incidències a la via pública hi ha el portal som.angles.cat o els canals habituals (telèfon, email dels regidors, recepció de l’ajuntament…). Aquest número no és per enviar missatges normals sobre coses quotidianes. Serà només per a  temes importants.