Nou Parc d’Esbarjo per a Gossos a Anglès

L’Ajuntament d’Anglès acaba d’obrir el primer parc d’esbarjo per a gossos del municipi, en el qual els animals podran jugar i córrer sense anar lligats i interactuar amb altres gossos sota el control dels seus propietaris. Les races perilloses han de portar morrió.

El parc està equipat amb un abeurador per a gossos, una petita piscina per refrescar-se a l’estiu, una taula per saltar-hi a sobre, alguns obstacles com una roda per saltar i també disposa de bancs per als seus propietaris.

Hi ha una paperera amb bosses per recollir excrements. Els usuaris són els responsables de mantenir el civisme de l’espai així com de respectar el mobiliari.

Una tanca perimetral de 2 metres d’alçada delimita el recinte. Per accedir-hi, s’ha instal·lat un sistema de doble porta que evita que els gossos es puguin escapar. És molt important que qui entri al parc vetlli per tancar la primera porta abans d’obrir la porta d´accés interior. Mentre hi hagi gossos a dins és indispensable mantenir les dues portes tancades.

 

Ubicació: https://goo.gl/maps/ctSLAWu27pbD24Hu5

Quan es pot utilitzar l’àrea? Des d’avui mateix, dissabte 21 de novembre, :

  • De dilluns a divendres: entre les 7 del matí i les 21 hores
  • Caps de setmana i festius entre les 9 del matí i les 22 hores.

Fora d’aquest horari, els lladrucs poden pertorbar el descans dels veïns.

Normativa de l’àrea:

  • Els gossos poden anar sense corretja dins de l’àrea delimitada per la tanca perimetral.
  • Cal tancar sempre la porta després d’entrar i sortir.
  • Els usuaris sou els responsables de mantenir el civisme de l’espai: cal recollir els excrements, utilitzar les papereres i respectar el mobiliari.
  • Cal complir en la seva totalitat l’ordenança de tinença d’animals d’Anglès (han d’estar censats, les races potencialment perilloses han de portar morrió i disposar de la llicència municipal corresponent).
  • Per a qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb l’ajuntament al 972 42 00 58 o emprant el portal de comunicació d’incidències http://som.angles.cat